Stiri

Seiful portabil

Cum, necum, si cand mergem sa ne relaxam la plaja avem asupra noastra o multime de articole indispensabile carora, vrand-nevrand, trebuie sa le purtam de grija: de la cheile de la casa si masina, pana la portofel, ochelari de soare, mp3 player, telefon mobil, aparat foto si cate altele. Intrebarea este ce faci cu toate acestea cand vrei sa te bucuri, ca tot omul, de o baie in mare fara a sta cu ochii atintiti asupra prosopului intins pe tarm. Sa intrati in apa pe rand, daca sunteti mai multi, n-are niciun haz – unde mai e distractia?! Sa rogi un vecin de cearceaf sa fie cu ochii in 4? Si daca tocmai acela e hot, asa inofensiv cum pare? Ei bine, uite ca a gasit cineva raspuns si la aceasta dilema, inventand seiful de valori portabil si electronic, pe deasupra.

Seif

Yelpie – asa il cheama – este usor de folosit: doar pui inauntru toate lucrurile de valoare, il inchizi si setezi alarma. Bazata pe senzori de miscare, aceasta se declanseaza atunci cand seiful este deplasat din locul in care l-ai lasat pentru mai mult de 2 secunde. In plus, e destul de inteligent incat sa faca distinctia intre o atingere accidentala si o incercare de furt. Iar alarma rasuna la o intensitate de 90 de decibeli – suficient cat sa puna hotul pe fuga. Cand vrei sa-ti recuperezi lucrurile, doar introduci codul secret stabilit de tine insuti.

Seiful portabil

Rezistent si la conditii meteo mai vitrege, seiful se dovedeste foarte util in spatiile aglomerate in aer liber – la plaja, piscina, in parc sau in pajistile si padurile invadate de amatorii de gratare, ba chiar si pentru salile de sport. Are dimensiunile 14,5 cm X 36 cm X 14,5 cm, cantareste 1,2 kg si costa 35 de lire sterline.

To Top