Stiri

Sfântul Valentin: Mesaje de Dragoste

Toată lumea începe să fie cuprinsă de febra declanşată de apropierea zilei de Sfântul Valentin (pe data de 14 februarie, dacă nu ştiai încă). Te gândeşti deja la un cadou de Sfântul Valentin pentru persoana iubită (produse potrivite sunt suficiente pe piata… ), cadou care trebuie acompaniat de un mesaj de dragoste potrivit.

Şi pentru că suntem în era digitală cred că vrei să foloseşti tehnologia modernă pentru a-i transmite un super mesaj de dragoste prin SMS (exemple aici), pe email sau poate chiar pe Yahoo Messenger acompaniat de animaţii haioase…

Nu sună tocmai bine un mesaj de dragoste prin SMS (exemple aici) am auzit pe cineva care şi-a cerut iubita în căsătorie prin SMS!!!) sau prin email dar poate fi o opţiune dacă crezi că ai prea multe emoţii sau că inspiraţia te va părăsi în momentul când doreşti să-i spui câteva cuvine frumoase. Pe Yahoo Messenger sună chiar mai aiurea dar poate dacă foloseşti webcam-ul şi microfonul iese o discuţie de neuitat…

In plus, trebuie să ai în vedere că prin email există probabilitatea ca mesajul să nu ajungă (filtrul de spam al ei nu te iubeşte, nu îşi verifică email-ul, etc) aşa că trebuie dublat în mod obligatoriu de o altă metodă de trimitere a mesajului de dragoste (SMS, Yahoo Messenger, etc).

Si aici găsiţi un ghid în 51 de paşi pentru ziua de Sfantul Valentin (Valentine’s Day sau V-Day)

Voi ce metodă veţi folosi pentru a transmite mesajul vostru de Sf Valentin? Clasică, pe hârtie, sau modernă, prin SMS, email, etc?

To Top