Stiri

Sharp prezintă noi afișaje pentru semalizare digitală

Sharp PN-Y-4
Sharp PN-Y-4

Noile afişaje comerciale de la Sharp au fost prezentate în cadrul InfoComm, cea mai mare conferință și expoziție anuală globală pentru produse audio-video, desfășurată în iunie la Las Vegas. Este vorba de o nouă serie de afișaje PN-Y subţiri cu iluminare edge-lit, care vor fi lansate în Europa în toamna acestui an. Disponibile în patru dimensiuni de până la 55″ şi cu redare video USB integrată, monitoarele PN-Y sunt ideale pentru semnalizare digitală, atât în spaţiile publice, cât şi în cele comerciale.

“Seria PN-Y va umple golul de soluţii digitale de semnalizare și va oferi atât performanţe, cât şi valori. Aşteptăm cu nerăbdare să lansăm vânzările în Europa pe parcursul anului”, a declarat Christian Schwaiger, Vice President, Sharp Visual Solutions Europe.

Seria PN-Y este disponibilă la dimensiuni de 55″ (PN-Y555), 47″ (PN-Y472), 42″ (PN-Y422) şi 32″ (PN-Y325) şi include o gamă completă de conexiuni pentru PC şi alte conexiuni de tip video. Playerul media USB integrat permite redarea cu uşurinţă a videoclipurilor în toate formatele de fişiere principale, fără a fi necesară conectarea monitoarelor la un PC.

Sharp PN-Y-4

Sharp PN-Y-4

To Top