Stiri

Silent NAS HS-210, prima unitate de stocare QNAP fără ventilatoare

QNAP HS-210 Silent NAS
QNAP HS-210 Silent NAS

Prima unitate QNAP fără ventilatoare, HS-210 Silent NAS a fost proiectată pentru activitatea de acasă și pentru serviciile multimedia. Sub carcasa compactă din aluminiu, modelul silențios HS-210 integrează funcții de top și aplicații pentru divertisment, stocarea fișierelor, backup și partajarea informațiilor.

QNAP HS-210 ajută utilizatorii să se bucure de conținutul multimedia fără zgomot de fundal. Cu o arhitectură fără ventilatoare, noul model dispune de un design termic inovator ce elimină inteligent căldura. Este un produs prietenos cu mediul înconjurător prin funcțiile care economisesc energia, incluzând hard disk-urile ce intră în standby și opțiunile de administrare a alimentării.

HS-210 dispune de sistemul de operare QTS 4.1, orientat către aplicațiile ce rulează în browser. Administrarea sistemului și divertismentul multimedia devin mult mai accesibile și ușor de utilizat.

QNAP HS-210 Silent NAS

QNAP HS-210 Silent NAS

Utilizatorii își pot organiza fișierele și copiile de siguranță în mod centralizat, pot sincroniza datele între calculatoare, tablete și dispozitive mobile și pot partaja informațiile în diferite grupuri și comunități. Accesarea și rularea fișierelor se poate face pe tabletă și smartphone cu ajutorul aplicațiilor mobile: Qfile, Qmusic, Qphoto, Qmanager și VMobile.

Fiind o unitate NAS silențioasă pentru living, HS-210 este perfect pentru a crea un hub multimedia pentru acasă. Folosind Photo Station, Music Station și Video Station, utilizatorii pot accesa ușor arhiva și pot partaja fotografiile, muzica și colecțiile video. Suportul DLNA și AirPlay permite utilizatorilor să se bucure de conținut de înaltă calitate pe un televizor de ultimă generație.

QNAP HS-210 Silent NAS

QNAP HS-210 Silent NAS

QTS 4.1 furnizează o soluție cloud de încredere pentru a rula câteva aplicații noi, incluzând aici SocialLink Station: o alternativă la Facebook și LinkedIn, gândită să ofere funcțiile unei rețele sociale sigure pentru afaceri. Este inclusă, de asemenea, Notes Station care oferă utilizatorilor o alternativă la Evernote, crescând eficiența activităților specifice mediului business.

Utilizatorii pot diversifica scenariile de utilizare a modelului HS-210 cu ajutorul aplicațiilor din App Center, printre care: programe de backup/sync, instrumente de business, administrarea conținutului, comunicații, download, divertisment și multe altele. Platforma de dezvoltare QNAP le permite dezvoltatorilor să creeze aplicații diverse, adăugând și mai multă valoarea unității HS-210, oferind opțiuni nelimitate utilizatorilor.

HS-210 Silent NAS este disponibil în magazinele din România la prețul de aproximativ 1350 lei (TVA inclusiv).

Principalele specificații HS-210:

  • Design set-top, două sertare
  • Procesor 1.6 GHz
  • RAM 512 MB DDR3
  • SATA HDD/ SSD, suport pentru discuri hot-swappable
  • 2X USB 3.0
  • 1X Gigabit LAN
To Top