Stiri

Sisteme de stocare Fujitsu

Fujitsu ETERNUS DX8700 S2

Fujitsu duce mai departe tehnologia de stocare modulară cu un nou sistem high-end. Prin ultima generaţie de sisteme de stocare pe disc, de nivel Enterprise, ETERNUS DX8700, Fujitsu oferă o soluţie la problema gestionării creşterii volumului de date, propunând o arhitectură modulară, a cărei expansiune cumulativă corespunde perfect cerinţelor unui mediu de afaceri aflat în permanentă schimbare. Lansat oficial pe 2 noiembrie 2011, la Storage Networking World Europe, noul ETERNUS DX8700 S2 de la Fujitsu este special creat pentru un mediu cu multiple sisteme deschise şi infrastructuri virtualizate.
Prin intermediul conceptului „Flexible Data Safe” clienţii îşi pot minimiza costurile iniţiale, începând cu un sistem alcătuit din doar două module de control (CM) şi patru sloturi pentru discuri (DE), pe care îl pot mări pe parcurs, potrivit nevoilor fiecăruia dintre ei, la opt CM-uri și 3702 drive-uri. Noile module ETERNUS DX au dimensiuni standard reduse, de mare densitate, pentru a putea fi introduse într-un slot obişnuit, de 19 inci.

Fujitsu ETERNUS DX8700 S2 va fi disponibil la nivel mondial începând din luna februarie 2012. Preţurile vor fi diferite, în funcţie de configuraţie şi ţară.

Fujitsu ETERNUS DX8700 S2

To Top