Stiri

Slovak Telecom alege Ericsson

Ericsson rbs 6000
Ericsson rbs 6000

Slovak Telecom a ales să colaboreze cu Ericsson pentru livrarea de servicii de administrare a reţelei, inclusiv servicii de suport pentru operaţiuni şi de întreţinere în teren. Conform prevederilor contractului, primul de acest gen câştigat de Ericsson în Slovacia, 100 de angajaţi Slovak Telecom au fi transferaţi către Ericsson începând cu data de 1 octombrie, consolidând astfel echipa şi potenţialul companiei suedeze de a oferi servicii de administrare a reţelei.

Datorită angajaţilor din Slovacia care se vor alătura echipei globale Ericsson, echipă ce reuneşte 50.000 de specialişti în servicii care îşi desfăşoară activitatea în 180 de ţări, Slovak Telecom va avea acces la un set de competenţe şi abilităţi de excepţie cu ajutorul cărora să îşi dezvolte business-ul şi să le ofere clienţilor o experienţă de calitate”. a declarat Ruediger J. Schuly, Chief Operating Officer Network and IT, Slovak Telekom.

Ericsson va opera reţeaua Slovak Telekom, fiind responsabil pentru operaţiunile din teren ale companiei la nivel naţional şi pentru servicii reactive şi proactive de întreţinere în teren.

Ericsson rbs 6000

To Top