Stiri

Smailo vrea să-ți vândă un GPS ca să pleci în concediu

Fiecare vară este asaltată de producătorii de sisteme de navigație care văd momentul perfect pentru a vinde GPS-uri și soft-uri.
Smailo, primul brand românesc de sisteme de navigație GPS, anunță lansarea ediției de vară 2012 a modelelor Travel și Mondo din gama Smailo HDx. Gama Smailo HDx este dotată cu hărți pentru 44 de țări din Europa și dispune de diverse configurații hardware.

Din păcate, hărțile din România sunt incomplete, multe zone din țară sunt necartografiate sau realizate greșit. Drumurile lipsesc, rutele sunt calculate greșit, pe drumuri ocolitoare, tocmai din această cauză, sau vă puteți trezi printr-o zonă cu drumuri proaste ghidat de GPS. În schimb dacă v-ați planificat concediul într-o țară civilizată din Europa, GPS-ul e tocmai bun pentru a vă ghida pe autostrăzile impecabile ale vesticilor.

Pretul recomandat de vânzare este de 649 lei (TVA inclus) pentru modelul Smailo HDxTravel si de 849 lei (TVA inclus) pentru modelul de 7”, Smailo HDxMondo. Altă alternativă pe care o aveți e să instalați un iGO pe smartphone-ul dumneavostră și să economisiți bani.

To Top