Stiri

Sony Cyber-shot DSC-T9

Niciodată nu veți rata un instantaneu cu o camera foto Sony Cyber-shot DSC-T9. Este combinația perfectă de simplitate, design uimitor, dimensiune redusă și stabilitate superioară a imaginii. Camera foto va propune 6 Megapixeli efectivi cu Super HAD CCD și lentile Carl Zeiss Vario-Tessar cu zoom optic 3x. Înglobarea tehnologiei Super SteadyShot reduce tremuratul camerei pentru a obține fotografii deosebit de clare. In plus, in combinație cu sensibilitatea ridicată a camerei face ca imaginile neclare sa ramana de domeniul trecutului. Cyber-shot T9 oferă, de asemenea, un ecran larg și luminos de 6,3 cm, Clear Photo LCD plus, perfect pentru a partaja imaginile folosind funcția inclusă de Slideshow cu muzică. Aceste funcții sunt încorporate într-o carcasă din aluminiu de dimensiunea unei cărți de credit de 19mm grosime și cântărind doar 134g.

Tehnologie dubla “Anti-Blur” – Super SteadyShot și High Sensitivity
Datorita tehnologiei duble “anti-blur” cu Cyber-shot T9 puteți fotografia în condiții dificile, cum ar fi în lumină redusă, fară riscul de apariție a imaginilor neclare din cauza mișcării aparatului. Combinația Super Stady Shot – High Sensitivity vă permite să fotografiați chiar fără bliț, rezultând imagini clare ca atunci când folositi bliț, dar mult mai naturale. În plus obiectele în mișcare greu de imortalizat pot fi acum realizate cu încrederea că ele vor fi fără neclarități sau contururi confuze. Cu Cyber-shot T9 vă relaxați știind că oportunitățile de realizare de instantanee nu vor fi limitate niciodată iar rezultatele vor fi splendide totdeauna. Includerea stabilizatorului optic de imagine Super SteadyShot compensează automat efectul de tremurat al mâinii și vibratiile, pentru a produce fotografii digitale clare. Mișcările nedorite ale camerei care pot încețosa imaginea sunt măsurate, procesate iar lentilele optice se ajustează pentru a compensa vibrațiile. Inginerii Sony au proiectat sistemul astfel încât acesta sa fie atent optimizat pentru vibrațiile frecvente intervenite atunci când Cyber-shot T9 este ținut în mână, reducând dramatic efectul de tremurat al mâinilor. Această caracteristică poate fi deasemenea utilizată în combinație cu o viteză redusă de închidere a obturatorului, sau deschideri mari ale diafragmei pentru fotografii mult mai creative sau chiar și în modul “Movie”.

Efectul de neclaritate a imaginilor este deasemenea redus semnificativ datorită sensibilității ridicate a lui Cyber-shot T9. Aceasta vă permite să surprindeți obiecte în mișcare fără neclaritati, proprietate care nu este posibilă folosind doar tehnologia de stabilizare a imaginii. În mod uzual sensibilitatea ridicată conduce spre o creștere a zgomotului. Utilizând tehnologia nou dezvoltată “Clear RAW NR”, raportul semnal/zgomot este foarte mult îmbunătațit. Algoritmul original al tehnologiei Sony “Clear RAW NR” reduce zgomotul de culoare și de luminozitate, permitând fotografierea cu o sensibilitate semnificativ ridicată (până la ISO 640). Aceasta asigura o imagine cu zgomot cât mai puțin și detalii cât mai fine. Acest lucru este benefic mai ales în timpul fotografierii în condiții de lumină redusă.

Parteneriatul dintre Sony si ZEISS
Cu toate că este uimitor de subțire, vi se asigură fotografii de o calitate excelentă pentru fiecare fotografie datorită senzorului Super HAD CCD de 6.0 Megapixeli efectivi. Lentilele Carl Zeiss Vario-Tesar de calitate, cu zoom optic de 3x asigură fotografii de o claritate uimitoare indiferent de cât de apropiați suntem față de subiect. Sistemul de lentile împachetat, cu lentilele și prisma incluse în corpul camerei, menține profilul redus al acesteia. Dacă doriți un zoom și mai puternic, nu este nici o problemă camera dispune și de un zoom precis de 6x digital (Precision Digital Zoom), și un zoom inteligent VGA de 13x, care vă ajută să vedeți subiecții în apropiere sau la depărtare. Modul “Magnifying Glass” vă permite să fotografiați subiecți de la o apropiere de până la 1cm și să vizualizati pe ecranul LCD de 3.5x mai mare decat dimensiunea reală. Cu ajutorul modului 16:9 veți putea fotografia imagini panoramice pentru reproducere pe televizorul dumneavoastra cu ecran 16:9.

Vezi cadrul general
Noua tehnologie ”Clear Photo LCD plus” îmbunătățește cu mult rezoluția și luminozitatea ecranului LCD de 6,3 cm. Cresterea procentajului de culori în standard NTSC cu 65% a ecranului LCD conduce la o reproducere superioară a culorilor. Ecranul LCD încorporează deasemenea un strat fin anti-reflexie, pentru o calitate mai bună a imaginii fată de cele cu straturi ce au textura convențională. În plus împiedică reflexiile mult mai eficient pentru creșterea contrastului, în special în aer liber. Este perfect pentru a partaja fotografiile cu prieteni și familie.

Slide Show dinamice cu adevărat
Cyber-shot T9 dispune de funcția “Slideshow with Music” pentru o experiență unică în vizualizarea fotografiilor. Va aduce automat fotografiile la viață prin redarea acestora într-o varietate de moduri de derulare automata (slide show): selectând modurile “Active”, “Simple”, “Stylish” și “Nostalgic” fotografiile dumneavoastră vor fi redate aleator, fiind însoțite de una din cele 4 melodii de fundal alese pentru a vă completa dispoziția. Puteți chiar adăuga muzică de fundal la alegerea dumneavoastră folosind software-ul furnizat în “Picture Package”. Puteți selecta funcția “Music Transfer” pentru a transfera propria muzică (MP3 sau CD audio) în memoria internă a camerei pentru a personaliza și mai mult redările fotografiilor. Pentru a profita cât mai mult, și pentru ca amintirile să fie cât mai vii, camera face un pas înainte amestecând și mărind sau micșorând în timpul redării pentru o experiență cât mai deosebită. Nu mai trebuie să așteptați să ajungeți acasă pentru a vă bucura de această caracteristică, trebuie doar sa comutați pe modul “Slideshow with Music” și camera va face restul! Este prezent deasemenea și un mod de redare “Normal” fără muzică de fundal.

Fotografiere elegantă în mișcare
Designul inovator, flexibilitatea și simplitatea caracterizează aspectul atrăgător al Cyber-shot T9. Cu lentila acoperită, camera pare a fi un accesoriu de metal simplu și frumos – odată deschisă, devine o cameră funcțională, arătosă. Indiferent de ocazie, există o setare adecvată pentru o destinație dintre cele zece presetări ale camerei incluzând și funcțiile Apus, Zapadă, Foc de artificii și Plajă. Doar alegeti modul preferat: setările camerei sunt presetate, astfel încat nu mai trebuie să vă faceți nici o grijă și să imortalizați comod.

Mereu pregătit
Experiența dumneavoastră de a fotografia fără nici o grija este susținută și de memoria internă de 58MB a camerei. Acum nu numai că puteți fotografia și stoca imaginile, viziona, transfera sau imprima de pe unul din mediile de stocare optionale Memory Stick Duo™ sau Memory Stick PRO Duo™, dar veți avea siguranța că prin intermediul memoriei interne nu veți mai rata nici o oportunitate de a face o fotografie reușită.
Procesorul de imagine al lui Cyber-shot T9 asigură un timp de răspuns foarte bun. Dacă rămâneți fără energie, doar reîncărcați acumulatorul inclus InfoLITHIUM prin intermediul incărcătorului furnizat. Cyber-shot T9 poate face până la 240 de fotografii la o încărcare.

Atracție superioară
Cyber-shot T9 include functia PictBridge, standardul care permite imprimarea directă prin conectarea unei imprimante compatibile PictBridge, precum Sony DDP-FP50. Cyber-shot Station (CSS-TNA) livrat opțional face încărcarea și conectarea la PC, imprimantă sau TV mult mai simplă. Sunt disponibile o serie de accesorii pentru Cyber-shot T9, precum husă de piele (LCS-THG) si carcasă sport nouă ce permite fotografierea sub apă la adâncimi de pâna la 3m (SPK-THC).

Cyber-shot T9 este disponibil din aceasta luna in retelele de magazine de profil la pretul recomandat de producator de 1699 RON.

Despre Stamina
Camera nu poate fi folosită fără alimentare și pentru aceasta Cyber-shot T9 utilizează baterii InfoLITHIUM reîncărcabile ce încorporeaza sistemul de management a consumului Sony STAMINA, care ofera 240 de instantanee la o singură încărcare.

Flexibilitate
Camera are cateva opțiuni avansate de Auto Focus (AF) incluzând Multi-Point (5 puncte) și centrat, la fel de bine opțiuni pentru Saturație, Contrast și Claritate. Flexibilitatea superioară este inclusă cu o varietate de moduri Măsurare de Lumina, Flash, Balans de Alb sau Rafala. Histograma în timp real oferă vizualizări ale distribuției de lumină în imagine ca un grafic pe ecranul LCD, funcție remarcabilă pentru judecarea expunerii corecte.

Memoria
Imortalizarea fară grijă este o realitate cu cei 58MB de memorie internă de la Cyber-shot T9. Acum nu numai că puteți fotografia și stoca imaginile pe unul din mediile de stocare opționale Sony, Memory Stick Duo™ sau Memory Stick PRO Duo™, dar cu memoria internă puteți fi sigur cunoscând că nu veți rata oportunități de a fotografia care nu mai revin. O zonă separată din memoria internă este alocată funcției Slideshow with Music.

Despre Real Imaging Processor
Real Imaging Processor a fost proiectat de Sony pentru a oferi un timp de pornire mai rapid, pentru reproducerea îmbunatățită a culorilor și creșterea raportului semnal-zgomot cu rezultat mult crescut în calitatea imaginilor și modului de operarea a camerei. Fotografierea în mod rafală este posibilă datorită Real Imaging Processor ca un efect benefic asupra performanței bateriei de la Cyber-shot T9. El face posibilă inregistrarea video la cea mai înaltă rezoluție posibilă cu acest tip de cameră foto digitală, înregistrând secvențe în format MPEG Movie VX Fine (640 x 480, 30 cadre pe secundă) – timpul de înregistrare este limitat numai de capacitatea mediului de stocare opțional Memory Stick PRO Duo ™.

Despre accesorii
Sony adaugă o variatate de accesorii pentru Cyber-shot T9. Acestea includ baterie reincarcabilă InfoLITHIUM, încărcător de baterie, curea de mână, un CD cu aplicații software (incluzând Picture Package with Music Transfer) și driver USB, la fel de bine cablu AV și cablu USB cu utilizare multiplă.

Specificații de bază:

Cyber-shot T9

• Tehnologie „Anti-Blur” dublă
• Super SteadyShot
• Sesibilitate ridicată ISO640
• 6.0 Megapixel efectivi
• Clear Photo LCD plus (2.5″/ 6.2cm Hibrid, 230k puncte)
• Zoom optic 3x, până la 13x Smart Zoom, 6x Precision Digital Zoom
• Slideshow with Music
• Clear RAW NR (Reducere de zgomot)
• Stamina Battery Life (aprox 240*** cadre)
• Operare rapidă (Pornire 1.3 sec, Timp de Întârziere a declanșării 0.25 sec, Întârziere la eliberarea declanșatorului 0.01 sec)
• Macro 1cm (în mod Magnifying Glass)
• Subțire și compactă din Aluminiu de calitate înaltă
• Real Imaging Processor
• Mod 16:9 pentru televizoare cu ecrane panoramice
• Unghi de deschidere de 100% la vizualizare pe ecran LCD
• Memorie internă 58MB (pentru fotografiere)
• MPEG VX Fine cu sunet
• Informații de Histogramă
• AF Illuminator
• Transfer de date rapid USB 2.0
• Moduri de selectie scenă (10)
• Compatibilă Cyber-shot Station (opțional)
• Compatibilă PictBridge
• Meniuri de navigare în 15 limbi (engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, portugheză, olandeză, rusă, suedeză, norvegiană, daneză, finlandeză, poloneză, maghiară, cehă)

To Top