Stiri

ADATA va scoate pe piață un SSD extern subțire și ușor, SC685

SSD extern ADATA SC685
SSD extern ADATA SC685

Taiwanezii de la ADATA au anunțat SSD-ul extern SC685, un model compact și subțire – de 9,5 mm – și care cântărește doar 35 de grame.

Potrivit specificațiilor, modelul SC685 este de până la 6,6 ori mai rapid decât un hard disk extern, iar asta te ajută să faci transferuri și backup-uri fără să aștepți prea mult. De exemplu, poți transfera un film 4K de 10 GB în doar 20 de secunde.

SSD-ul extern SC685 se va regăsi pe piață la capacități de 250 GB, 500 GB, 1 TB sau 2 TB. Producătorul asigură o perioadă de garanție de 3 ani, care va fi extraordinară mai ales dacă nu o să ai nevoie să apelezi la ea 🙂 SC685 se diferențiază astfel de alte modele de pe piață ce au doar 2 ani garanție.

În privința dispozitivelor de stocare, o problemă de garanție presupune cel mai des și pierderi de date, prin urmare, gândiți-vă mereu la un plan de back-up, indiferent de produs.

Reveind la SC685, SSD-ul de la ADATA are conector USB-C reversibil, putând fi conectat și la telefoane și la consolele de jocuri pentru a accelera timpii de încărcare.

Nu se cunoaște data disponibilității pe piață și nici nu au fost comunicate prețurile de lansare pentru SC685. Vor exista versiuni pe alb și pe negru. Dacă te grabești, poți lua în calcul și opțiunea asta.

To Top