Review

Statie de incarcare pentru iPad, iPod, iPhone, BlackBerry si e-readere

Cum dispozitivele iPad, iPod, iPhone, BlackBerry si e-reader-ele castiga tot mai multi adepti de la o zi la alta, producatorii s-au gandit ca posesorii lor si-ar putea dori si o statie de incarcare comuna, deopotriva practica si estetica – pentru a se asorta (cum altfel?) cu elegantele aparate, ce fac deja parte din stilul personal al utilizatorului, ca si piesele vestimentare. Insa, cum fiecare nou dispozitiv electronic cumparat vine la pachet cu incarcator, cablu de alimentare etc., reusim sa facem adevarate stocuri de astfel de accesorii – utile, dar si enervante, atunci cand ocupa tot mai mult spatiu, mai ales ca, evident, nu gasesti niciodata un anumit incarcator atunci cand ai nevoie de el. Iata de ce o statie unica de incarcare pentru telefonul mobil, e-reader, iPod si iPad poate simplifica mult lucrurile.

Statie de incarcare

iB969 are incorporat un suport pentru pozitionarea pe verticala a terminalelor si include doua dock-uri universale: unul pentru incarcare si sincronizare la iTunes, celalalt pentru incarcarea rapida a unui iPhone/iPod. Astfel se pot incarca prin portul USB dispozitiv tip iPad, Blackberry si majoritatea e-reader-elor, inclusiv Sony Reader, Amazon Kindle, Barnes & Noble Nook etc. De asemenea, are un suport extensibil, din cauciuc, pentru depozitarea unui Blackberry sau e-reader in repaus.

Include un mini cablu USB 12″ pentru incarcarea terminalelor, mufa USB 12″ pentru adaptor de alimentare a unui Sony Reader si doua adaptoare de la mini USB la micro USB, precum si un adaptor cu voltaj universal 100 – 240V, 50/60Hz. Pana sa ajunga si la noi, o admiram doar in poze…

To Top