Stiri

Stirile pe scurt 26 Aprilie 2008

Chiar daca Microsoft nu mai ofera suport pentru Windows XP, Dell a confirmat faptul ca va oferi in continuare sisteme cu Windows XP preinstalat. Se pare ca nimeni in afara de Microsoft nu vrea sa moara Windows XP .

Unii savanti s-au gandit ca problema incalzirii globale se poate rezolva cu injectarea in stratosfera a unor particule de sulfat. Cu alte cuvinte incalzirea globala se poate rezolva cu o racire artificiala. Totusi, alti savanti avertizeaza ca aceasta metoda pune in pericol stratul de ozon si inainte de o astfel de actiune geo-inginereasca ar trebui facute mai multe cercetari. Si eu cred ca jocul asta poate sa fie foarte periculos.

Europenii nu au cazut pe spate in fata iPhone-ului. Asa ca in Marea Britanie au tot avut scaderi de preturi dar fara folos. Satuli probabil de vanazarile slabe cei de la O2 au facut un mega discount de la 269 lire la 169 lire. La pretul acesta stocul de iPhone 8GB s-a epuizat rapid asa ca iPhone 8GB este end of life in Marea Britanie.

Celulele din sangele menstrual ar putea vindeca in viitor bolile de inima. Studiul a fost realizat de japonezii de la Keio University School of Medicine si publicat in revista americana Stem Cell.

Gratie telefoanelor mobile si ecranelor LCD profitul Samsung a crescut cu 37% in timp ce Toshiba a intrat la apa cu o scadere de 95% a profitului dupa esecul numit HD DVD. Dar vanzarea de telefoane mobile nu e un business usor pentru toata lumea: Motorola a pierdut in primele trei luni ale anului acesta 194 de milioane de dolari din cauza vanzarilor slabe de terminale mobile.

To Top