Stiri

Synology anunţă C2 Transfer – un altfel de WeTransfer

Synology lansează DiskStation DS220j
Synology lansează DiskStation DS220j

Synology, companie recunoscută în România pentru serverele de stocare de tip NAS, a anunțat disponibilitatea serviciului C2 Transfer, o nouă soluție cloud concepută pentru a pune la dispoziție transferul în siguranță al fișierelor între companii și clienții lor, între partenerii din cadrul aceleiași echipe și către alți colaboratori externi.

Securitate, identificare și criptare end-to-end

Majoritatea soluțiilor colaborative de partajare a fișierelor, cloud sau locale, protejează datele prin gestionarea permisiunilor și auditarea activității individuale a fiecărui cont. Cu toate acestea, fișierele trebuie trimise către persoane din exterior care nu au conturi.

Prezentare Synology C2 Transfer

C2 Transfer păstrează lucrurile simple pentru ambele părți, asigurându-le în același timp că fișierele sunt livrate întotdeauna persoanei potrivite, chiar dacă un link este publicat accidental sau partajat cu persoana nepotrivită. C2 Transfer verifică identitățile prin trimiterea unei parole unice (one-time password – OTP) la o adresă de e-mail sau un număr de telefon specificat de expeditor pentru a se asigura că numai destinatarul vizat poate accesa fișierele.

C2 Transfer păstrează datele private cu criptare end-to-end, criptând fișierele de dinainte de a fi încărcate de client până după descărcarea lor în siguranță pe un dispozitiv ales de către destinatar.

Disponibilitate

C2 Transfer este acum disponibil cu planul de abonament Pro, care oferă conturi independente pentru echipe mai mici și freelanceri.

To Top