Stiri

Tableta Evolio Axis 7 HD la numai 329 lei

Evolio Axis 7 HD
Evolio Axis 7 HD

Evolio prezintă Axis 7 HD, o nouă tabletă de buget, cu procesor quad core, conectivitate și autonomie sporită, două camere foto și design elegant.
Noua tabletă Evolio Axis cu diagonală de 7 inch este concepută pentru a satisface nevoile de divertisment ale întregii familii la un cost decent. Este echipată cu procesor quad core la 1,3 GHz, cu un consum redus de energie, memorie RAM de 1 GB și procesor grafic Mali 400 pentru folosirea mai multor aplicații simultan și rularea jocurilor cu grafică solicitantă și fișierelor video. Tableta Axis are o memorie internă de 8 GB ce poate fi extinsă cu încă 32 GB prin card Micro SD.

Autonomia tabletei este una dintre cele cele mai bune de pe piață în comparație cu alte produse similare, de până la 250 de ore în standby și până la 6 ore de funcționare continuă, susținută de bateria de 3000 de mAh.

Un alt atu al lui Axis este prezența camerei foto principale pe spatele tabletei, majoritatea modelelor similare disponibile pe piață având doar o singură cameră amplasată frontal.

Tableta Evolio Axis are un design elegant, slim, completat de carcasa mată antireflex și anti-alunecare. Modalitățile de conectare ale tabletei sunt Wi-Fi în standardele b/g/n, Bluetooth 4.0, și slot Micro USB.

Evolio Axis 7 HD

Evolio Axis 7 HD

To Top