Stiri

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 FE a fost prezentată oficial

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 FE
Tableta Samsung Galaxy Tab S7 FE

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 FE a fost dezvăluită puțin câte puțin și va fi disponibilă în magazinele specializate în perioada imediat următoare. Noul dispozitiv reprezintă o abordare mai accesibilă pentru Galaxy Tab S7 din anul 2020 și pare, de asemenea, principalul rival pentru iPad Air 4, având specificații comparabile și un preț similar.

Samsung Galaxy Tab S7 FE a fost lansată pe 27 mai 2021 și va fi disponibilă pentru precomandă din 2 iunie, cu o lansare completă pe 18 iunie 2021. Tableta Samsung Galaxy Tab S7 FE, în versiunea cu 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare, va costa aproximativ 830 de dolari. Galaxy Tab S7 FE cântărește 608 g și măsoară 185,0 x 284,8 x 6,3 mm, deci are o suprafață destul de mare, dar o grosime foarte redusă.

Tableta dispune de o cameră video frontală de 5 megapixeli pentru apeluri video, videoconferințe și autentificare facială. De asemenea, există o cameră principală de 8 megapixeli cu care ați putea face fotografii.

Bateria este uriașă, ajungând la 10.090 mAh, semn că și autonomia va fi una foarte mare. Prezența portului USB-C indică posibilitatea de reîncărcare rapidă, cu 45W în acest caz. Utilizatorii trebuie să afle că Galaxy Tab S7 FE nu are mufă audio de 3,5mm și nu vor putea folosi căștile clasice fără un adaptor. Spre deosebire de iPad Air 4, Galaxy Tab S7 FE vine stiloul electronic S Pen. Tableta va fi disponibilă în culorile roz, verde, argintiu sau negru.

To Top