Stiri

Tastaturi mecanice de la ROCCAT

ROCCAT Ryos

Producătorul german aduce cele mai avansate modele în România. Toate cele trei modele oferă tehnologiile premiate ROCCAT Easy-Shif[+] și ROCCAT Talk, switch-uri Cherry MX, iar modelul ROCCAT Ryos MK Pro oferă, în premieră, iluminare individuală, per tastă.

Prima tastatură din serie este Ryos MK, echipată cu switch-urile binecunoscute Cherry MX. Această tastatură este dedicată gamerilor pe PC care doresc eficiență. Procesorul ARM Cortex pe 32 de biți asigură viteze maxime de reacție, iar cei 2 MB de memorie flash permit păstrarea a peste 500 de macro-uri, direct pe tastatură. Cele trei taste thumbster (poziționate imediat sub tasta Space), precum și funcțiile ROCCAT Easy-Shift[+] și ROCCAT Talk vin în completarea acestei tastaturi perfecte pentru gamerii hard-core.

Următoarea este Ryos MK Glow, similară cu MK, însă cu un bonus de excepție: iluminare albastră LED, care asigură o atmosferă excelentă şi permite utilizarea tastaturii chiar și în întuneric absolut. Nivelul luminozității este ajustabil cu ajutorul driver software-ului. Tastatura este echipată cu switch-uri Cherry MX Black. Pe scurt, Ryos MK Glow este un accesoriu care oferă atât precizie maximă, cât și un efect vizual unic.

ROCCAT Ryos

În curând (finalul lunii noiembrie), în România va deveni disponibil și al treilea model al seriei: Ryos MK Pro. Vârf de gamă ROCCAT, tastatura oferă un al doilea procesor ARM Cortex, a cărui funcție unică este controlul iluminării individuale a fiecărei taste (iluminare care poate fi configurată de către utilizator). Această funcție este absolut unică în lume în acest moment și garantează un loc aparte pentru Ryos MK Pro în topul tastaturilor mecanice de gaming.

Ryos MK Pro va fi disponibilă cu switch-uri Cherry MX de mai multe culori. În plus, hub-ul USB 2.0 și mufele audio completează o tastatură excepțională – BFG-ul din arsenalul oricărui gamer care se respectă.

Tastaturi ROCCAT

To Top