Stiri

Televizoare 3D pentru iubitorii fotbalului

Campionatul mondial de fotbal, ce se va desfășura în această vară în Africa de Sud, va oferi posibilitatea companiilor antrenate în dezvoltarea televizoarelor de ultimă generație să-și prezinte cele mai performante modele. Chiar dacă echipa națională a României nu mai bate pe nimeni, exceptând Honduras și Insulele Feroe, fanii fotbalului pot urmării la lucru marile forțe ale lumii.

Panasonic România a pus la dispoziţie mai multe spaţii în care fanii pot veni până la finala din 6 iulie să urmăreasca toate meciurile. Centrul comercial Plaza Romania este una dintre arenele virtuale dedicate iubitorilor de tenis, compeţiile putând fi urmărite în fiecare zi între orele 10.00- 22.00. Panasonic a expus aici sistemele home cinema cu plasmă NeoPDP 3D Full HD ce redau imagini spectaculoase de la primul eveniment sportiv transmis live în format 3D în Romania.


Televizoare 3D pentru iubitorii fotbalului

Televizoare 3D pentru iubitorii fotbalului

Peste 100.000 de români au urmărit live 3D transmisiunile de la Roland Garros, prin intermediul sistemelor 3D Full HD de la Panasonic, amplasate în mai multe locaţii din Capitală şi din Oradea.
Turneul de la Roland Garros a debutat în 23 mai şi se va desfăşura până pe 6 iunie 2010. Competiţia este una dintre cele mai prestigioase evenimente din calendarul sportiv şi, totodată, marele slem cu audienţa TV cea mai mare din Europa. Meciurile sunt transmise prin ADSL şi fibră optică către abonaţii Orange din Franţa, pe un canal dedicat. Eurosport primeşte semnalul 3D transmis de Orange şi furnizează mai departe conţinutul 3D prin satelit către mai mult de 3.000 de magazine din 58 de ţări europene, unde curioşii pot urmări evenimentul pe plasma 3D Panasonic VT20.



To Top