Stiri

Televizoarele Samsung Smart TV vor oferi serviciul HBO Max

Samsung Neo QLED 2022
Samsung Neo QLED 2022

Samsung Electronics a anunțat faptul că televizoarele Samsung Smart TV vor oferi serviciul HBO Max, platforma de streaming operată de WarnerMedia. Odată cu disponibilitatea noii platforme, familiile din România, Moldova, Bulgaria, Olanda, Portugalia, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Croația, Serbia, Slovenia, Macedonia de Nord, Muntenegru, Bosnia și Herțegovina, se pot bucura acum de o largă colecție de capodopere cinematografice, de la Harry Potter și Friends până la Game of Thrones și Sopranos; și noi apariții, precum sezonul 6 din Gossip Girl, sezonul 3 din Succession, Dune și The Matrix Resurrections.

De asemenea, cinefilii vor putea viziona și seriale nou adăugate pe HBO Max, precum Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty, sezonul 3 din Euphoria și Station Eleven.

Lider global pe piața de televizoare timp de 16 ani consecutivi, televizoarele Samsung Smart TV oferă cea mai largă selecție de aplicații de conținut disponibilă utilizatorilor, precum și o varietate de platforme de streaming.

Cum descarc HBO Max pe televizorul Samsung Smart TV?!

Pentru a descărca aplicația HBO Max, televizorul Samsung Smart TV compatibil trebuie să fie conectat la internet. După aceea, trebuie doar să accesați magazinul de aplicații, situat în partea stângă a barei de pornire a televizorului, căutați „HBO MAX”, selectați aplicația și faceți click pe „Descărcați”. Veți avea nevoie de un abonament pentru a vă conecta la HBO Max. Abonații existenți ai HBO GO și HBO își pot folosi numele de utilizator și parola/acreditările existente pe HBO Max. Clienții noi se pot înscrie pe HBOMax.com sau prin Samsung Checkout, iar pentru utilizatorii care au accesat anterior HBO GO, prin abonamente la furnizorii de TV, vă recomandăm să consultați și informațiile oferite de aceștia.

To Top