Stiri

Televizoarele vechi pot fi Smart

Samsung TV

Tehnologia evoluează rapid iar televizorul pe care ați plătit o sumă considerabilă în urmă cu câțiva ani poate fi upgradat. Samsung a lansat noul kit Smart Evolution în cadrul Târgului Internațional CES 2013, organizat între 8 – 11 ianuarie 2013.

Modulul Smart Evolution este un concept prin intermediul căruia performanţele oricărui televizor Samsung Smart TV Seria ES7000 și ES8000 pot fi crescute până la nivelul celor deţinute de noile televizoare Smart TV din 2013 ce fac parte din această gamă de vârf a Samsung Smart TV. Prin simpla ataşare a dispozitivului în spatele unui televizor inteligent din Seria 7000 sau 8000, consumatorii pot beneficia de ultimele facilităţi oferite de generaţia din 2013 a acestor serii de televizoare cu Smart Interaction (control vocal și prin gesturi).

Întrebarea care se pune este: Merită să investești banii într-un astfel de kit sau e mai bine să cumparați un televizor nou iar pe cel vechi să-l duceți în camera bunicii? Probabil a doua variantă e mai rentabilă.

Samsung TV

To Top