Stiri

Toshiba anunță noua gamă de tablete ce rulează sistemul de operare Windows 8.1

Toshiba Encore 2 WT10-A
Toshiba Encore 2 WT10-A

Toshiba anunță noua gamă de tablete ce rulează sistemul de operare Windows 8.1 – modelul Encore 2 WT10-A, de 25,65 cm (10,1”), și modelul Encore 2 WT8-B, de 20,32 cm (8”). Ambele dispozitive vor fi disponibile pe piața locală începând cu trimestrul trei al anului 2014.

Fiind echipate cu procesoare quad-core Intel Atom, tabletele Encore 2 asigură performanțele necesare pentru a rula cele mai recente jocuri cu grafică complexă, pentru navigare pe internet sau multitasking. Pentru cei care își doresc o tabletă Windows 8.1 cu un ecran de mari dimensiuni, Toshiba oferă Encore 2 WT10-A. Cei care își doresc un plus de mobilitate pot opta pentru modelul de 8”, Encore 2 WT8-B.

Atât Encore 2 WT10-A, cât și WT8-B rulează sistemul de operare Windows 8.1 cu funcționalități Bing. Utilizatorii tabletelor vor beneficia de un abonament pe un an pentru pachetul Microsoft Office 365, care oferă libertatea de a citi, edita, crea și distribui documente sau prezentări folosind Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access și OneNote. În acest abonament mai sunt incluse și minute de telefonie pe Skype, precum și spațiu de stocare în cloud – OneDrive.

Encore 2 WT10-A și Encore 2 WT8-B dispun de o gamă largă de opțiuni de conectare. Ambele sunt dotate cu un port micro-USB, pentru administrarea de conținut, și cu un slot micro-SD, pentru a lucra cu ușurință și în timp real cu alte dispozitive ce rulează Windows. Encore 2 WT10-A este echipată, de asemenea, cu o ieșire micro-HDMI destinată vizualizării conținutului video pe un ecran de mari dimensiuni.

Toshiba Encore 2 WT10-A

Toshiba Encore 2 WT10-A

To Top