Stiri

Toshiba lansează monitorul TUM-32PRO1 pentru profesioniști

Toshiba anunță astăzi lansarea modelului TUM-32PRO1, un monitor Ultra HD (UHD) cu diagonala de 80 cm (32‘’) capabil să redea 99% din gama de culori Adobe RGB. Dispunând de o serie întreagă de moduri video și de un ecran 4K cu unghi larg de vizualizare ce oferă imagini de un realism absolut, monitorul Toshiba TUM-32PRO1 este alegerea ideală pentru editare foto, producție video și utilizare în domeniul designului.

Acoperind o gamă variată de culori, în special pentru nuanțele de albastru și verde, noul model este foarte potrivit pentru utilizarea pe zona de publishing deoarece face posibilă reproducerea aproape de perfecțiune, pentru mai bună simulare in mediul digital, a materialelor tipărite. De asemenea, monitorul oferă 1.073.740.000 de culori (10-bit), plus o serie impresionantă de tehnologii de îmbunătățire a calității imaginii, care funcționează împreună pentru a produce materiale foto și video cu adevărat realiste.

Fotografii, editorii, scriitorii și toți cei ce au nevoie de imagini pentru activitatea pe care o desfășoară pot face fotografii folosind aparate compatibile cu Adobe RGB. Culorile vor fi reproduse cu exactitate pe monitor, iar, ulterior, în print. TUM-32PRO1 este, de asemenea, compatibil cu majoritatea standardelor de culoare din industrie – BT-709, SMPTE-C și EBU. Grație modului predefinit, TV/Movie, vizionarea conținutului video este similară cu cea de pe televizoarele obișnuite.

Conceput, proiectat și produs în Japonia, TUM-32PRO1 oferă o calitate deosebită a componentelor. Pentru o cât mai mare flexibilitate, suportul ajustabil permite montarea monitorului atât în format peisaj, cât și portet. Monitorul Ultra HD Toshiba TUM-32PRO1 va fi disponibil începând cu al doilea trimestru al anului.

Toshiba TUM32PRO1

Toshiba TUM32PRO1

To Top