Stiri

Toshiba lansează un monitor foarte lat

Toshiba P32CL12
Toshiba P32CL12

Toshiba lansează astăzi un nou monitor super wide, P32LC12, ce dispune de o diagonală de 80 cm (32”). Ecranul unic, în format 32:9, îl face să fie ideal pentru companiile care au nevoie de impact video maxim într-un spațiu restrâns. De asemenea, este extrem de potrivit pentru utilizarea în medii comerciale, precum și în cele de transport. Utilizatorii pot stoca și reda fotografii, clipuri video și conținut audio cu ușurință, grație media player-ului integrat, a sistemului de programare a materialelor media și a spațiului de stocare intern.

Formatul 32:9 al noului model P32LC12 a fost conceput pentru companiile care au nevoie să comunice în mod clar informații, mesaje și reclame, dar sunt limitate din punct de vedere al spațiului fizic. Rezoluția de 1920×540 oferă o calitate excelentă a imaginilor, iar echipamentul poate fi utilizat atât în format landscape, cât și portret, oferind astfel o mai mare flexibilitate în ceea ce privește locația în care este instalat. Ecranul cu retroiluminare LED oferă un nivel ridicat al luminozității, 900cd/m2, ceea ce îl transformă într-un dispozitiv care excelează atât într-un ambient luminos, cât și într-unul întunecat. În plus, ecranul IPS LCD oferă un unghi larg de vizualizare, astfel încât conținutul poate fi vizionat din poziții multiple.

În plus față de calitatea deosebită și extrem de clară a imaginilor, utilizatorii vor beneficia de un spațiu de stocare intern de 4 GB. Astfel, nu mai este necesară folosirea unor dispozitive adiționale. P32LC12 oferă, de asemenea, și opțiuni multiple de conectare – HDMI®, DVI și BNC. Media player-ul integrat este ușor de folosit, iar sistemul de programare al materialelor media îi ajută pe utilizatori să seteze orarul exact de difuzare al acestora. Difuzoarele de 5W permit redarea unui sunet clar, ce va atrage cu siguranță atenția publicului.

P32LC12 este incredibil de robust, ceea ce îl face să reziste pentru o perioadă îndelungată de timp, indiferent de mediul în care este folosit. Această durabilitate este susținută de ecranul solid IPS LCD și de sistemul inovativ de aerisire fără ventilator, care limitează cantitatea de praf ce se infiltrează în componentele interne. Panoul cu retroiluminare LED asigură un consum mic de energie electrică, economia în timp fiind încă un element de luat în seamă. Modelul super wide P32LC12 va fi disponibil începând cu al doilea trimestru al anului 2014.

Toshiba P32CL12

Toshiba P32CL12

To Top