Stiri

Ubisoft lansează jocul Rainbow Six Extraction, dezvoltat parțial la București

RAINBOW SIX EXTRACTION
RAINBOW SIX EXTRACTION

Ubisoft a lansat un nou titlu în franciza Tom Clancy’s Rainbow Six – R6 Extraction, o parte a jocului fiind dezvoltată în studioul companiei aflat la București. Aproximativ 80 de specialiști în dezvoltarea de jocuri video din București au contribuit la crearea lumii jocului, dar și la o serie de servicii online.

Dezvoltarea jocului a fost condusă de studioul Ubisoft Montreal, în colaborare cu studiourile Ubisoft din București, Bordeaux și Saguenay. Echipa studioului local a dezvoltat aspecte care au impact la nivelul întregii experiențe de joc, de la hărți și arene de luptă, până la serviciile online asociate jocului.

Una dintre cele mai importante contribuții ale studioului Ubisoft București la joc este dezvoltarea a 7 dintre cele 12 hărți din joc. Echipa a avut un aport semnificativ și în ceea ce privește inamicii din joc, dezvoltând, în totalitate, cea mai puternică clasă de inamici din R6 Extraction, The Proteans, precum și așa numitele “unknow-location” (practic, arenele de luptă), în care jucătorii se vor confrunta cu aceștia. De asemenea, studioul a lucrat și pe partea de servicii online asociate jocului, continuând să ofere suport și după lansare.

Rainbow Six Extraction este un joc de tip tactic, FPS, co-op, PvE. Jucătorii trebuie să lupte împotriva unei forțe extraterestre, cunoscută sub numele de The Archæans, într-o lume care cuprinde 4 regiuni din USA.

Rainbow Six Extraction s-a lansat pe 20 ianuarie 2022 pe platformele Xbox Series X/S, Xbox One, Windows PC, PlayStation 5, PlayStation4, Stadia și Amazon Luna.

To Top