Stiri

Un monitor Philips mai ușor de reglat

ErgoSensor 231P4QRYES

Monitorul IPS ErgoSensor cu diagonala de 23 inci este ușor de reglat datorită modului de ajustare oferit de suport. ErgoSensor 231P4QRYES utilizează un panou LED IPS cu unghi larg de vizualizare și culorii vii.

Monitorul ErgoSensor detectează poziția feței utilizatorului și unghiul capului, măsoară distanța dintre ochii utilizatorului și monitor și sugerează modul în care utilizatorui să-și ajusteze poziția sau să-și corecteze distanța față de ecran. Mai mult, acesta urmărește timpul pe care utilizatorul îl petrece în fața ecranului și îi amintește când e necesară o pauză. Monitorul dispune de o bază Super Ergo care se rabatează, pivotează și se reglează pe înălțime pentru a permite fiecărui utilizator să fixeze monitorul în poziţia optimă, pentru confort și eficienţă maxime. Tehnologia IPS permite un unghi de vizualizare mai mare, oferind utilizatorilor posibilitatea de a adopta o mulțime de poziții și permițându-le echipelorde lucru să lucreze confortabil în jurul ecranului.

Philips Smart ErgoBase permite display-ului să fie coborât până aproape de nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil. Nivelul redus de înălţime este soluţia perfectă pentru utilizatorii care poartă ochelari cu lentile bifocale, trifocale sau progresive la calculator.

ErgoSensor 231P4QRYES

To Top