Stiri

Un nou trailer Diablo 4 ne dezvăluie Necromancerii

Diablo 4
Diablo 4

Activision Blizzard este unul dintre cele mai iubite studiouri de jocuri, titlurile sale stârnind adevărate pasiuni. Compania deține și operează studiouri subsidiare ca parte a Activision Publishing, inclusiv Treyarch, Infinity Ward, High Moon Studios și Toys for Bob. Printre jocurile mari produse de Activision Blizzard se numără Call of Duty, Crash Bandicoot, Guitar Hero, Tony Hawk’s, Spyro, Skylanders, World of Warcraft, StarCraft, Diablo, Hearthstone, Heroes of the Storm, Overwatch și Candy Crush Saga.

Achiziția recentă de către Microsoft a companiei Activision Blizzard a creat unele îngrijorări printre fanii unor jocuri precum Diablo sau Call of Duty. Spiritul creator care a dus la apariția acestor titluri ar putea fi absorbit într-o supă corporatistă, fără gust, fără miros, din care numai compania producătoare ar avea ceva de câștigat.

Recent, Blizzard a dezvăluit a cincea și ultima clasă a lui Diablo 4: Necromancerii, arătând lumii întregi modul în care evoluează seria Diablo. Povestea fascinantă continuă cu noi episoade, chiar dacă Activision Blizzard se află sub administrarea Microsoft.

Diablo IV – Necromancer Cinematic Trailer – Xbox & Bethesda Games Showcase 2022

De data aceasta, Diablo 4 nu are o campanie liniară. Este o lume complet deschisă pe care o poți explora, presărată cu aproape 150 de temnițe de cucerit. Există, de asemenea, fortărețe inamice unde vă puteți testa puterile. De fiecare dată când cuceri o fortăreață, veți fi răsplătiți fie cu o nouă așezare umană, fie cu o temniță de explorat.

Diablo IV – Developer Gameplay Showcase – Xbox and Bethesda Games Showcase 2022

To Top