Jocuri

Un nou trailer pentru Grid 2 „World series racing part 2: Expanding into Europe“

Codemasters a lansat al doilea trailer pentru Grid 2 „World series racing part 2: Expanding into Europe“. Jocul va fi lansat în variante pentru PC, PlayStation 3 și Xbox 360 la 31 mai 2013.

Noul video prezintă în premieră o gamă întreagă de mașini, inclusiv noua clasă Super Touring Car, precum și trasee și cluburi de racing europene din GRID 2. Cu titlul „GRID 2: European Expansion”, noul trailer oferă detalii despre Road Races pe Coasta de Azur, în care jucătorii trebuie să concureze prin tuneluri tăiate în stâncă și să navigheze la viteză maximă pe rampe și pante abrupte, serpentine și ace de păr, pe fundalul unora dintre cele mai spectaculoase peisaje din lume.

Categoria Street Racing este prezentată în centrul Parisului, și este adusă la viață prin zgomotul asurzitor al motoarelor, în timp ce bolizii ating viteze maxime pe bulevardele capitalei franceze, accelerează puternic în dreptul Arcului de Triumf și intră în depăşiri pe lângă Turnul Eiffel.

Lista de bolizi din GRID 2 conține modele produse în cele mai importante uzine de pe trei continente. Pentru a avea o imagine mai clară asupra selecţiei de vehicule europene din joc, iată câteva exemple importante:

BMW E30 M3 Sport Evolution (Evo3)
BMW Motorsport 320 TC
Caterham-Lola SP300R
Ford Focus ST 2013
Gomez Competition GC 10.1
McLaren F1 GT
Mercedes Benz 190E 2.5 Evo 2
Mercedes Benz SLS GT3
Pagani Huayra
Volvo S60 BTCS

Trailer Grid 2 „World series racing part 2: Expanding into Europe“

grid2

GRID 2 American Dream

To Top