Stiri

Un nou update pentru hartile Mio

Dacă plănuiți să plecați într-o călătorie în perioada următoare nu ar strica să faceți un update pentru harțile navigatorului GPS. Mio Technology oferă un nou update pentru produsele comercializate în România.
„Atunci când vorbim despre zona de navigaţie GPS, avem în vedere două componente majore. Una este legată de partea hardware, iar cealaltă este legată de gradul de actualizare a hărţilor. La echipamentele Spirit şi Moov cumpărate în ultimul an, update-ul este gratuit. Pe lângă posesorii de echipamente Spirit mai vechi de un an, anul acesta, clienţii de dispozitive Moov şi Spirit vor avea posibilitatea să opteze pentru unul dintre cardurile SD disponibile, în timp ce posesorii de dispozitive din seria C vor putea opta pentru înnoirea hărţilor online”, a declarat Sergiu Ganscă, Marketing & Sales Manager Mio Technology, România şi Ungaria.
Noutăţile incluse la fiecare update privesc pe de o parte acoperirea reţelei rutiere incluzând modificările în trama stradală a oraşelor sau noile proiecte de infrastructură şi pe de altă parte informaţii complexe care cresc experienţa de navigaţie cum ar fi, POI-Uri (Puncte de Interes), informaţii turistice referitoare la atracţiile din jur, cărţi de călătorie etc.
Mio S605

To Top