Stiri

Un telefon si un pda complet: Qtek S100

Omnisoft si Qtek sub sloganul Keep the world in one anunta disponibilitatea pentru piata romaneasca a celui mai mic si totodata unul dintre cele mai avansate telefone Pocket PC, Qtek S100.

Qtek S100 este cel mai mic telefon Pocket PC, cu un design deosebit si totodata foarte practic care si-a pus amprenta pe evolutia telefoanelor mobile cu touchscreen. Sistemul de operare care ruleaza pe acesta este Windows Mobile 2003 Second Edition care pune la dispozitia utilizatorului, pe telefon, cele mai folosite programe de pe calculatorul personal al acestuia. Enumeram aici numai cateva: Outlook, Word, Excel, Power Point, Adobe Acrobat Reader, Windows Media Player si multe altele bineinteles in varianta pentru Pocket PC.

Telefonul dispune de o agenda practic nelimitata intrucat aceasta poate folosi toti cei 64 de Mb memorie ai telefonului Pocket PC, caz in care poate stoca cateva mii de numere de telefon.

Qtek S100 dispune de un design compact avand o antena interna si carcasa de aluminiu. Capacitatea de stocare este de 64 de Mb RAM accesibili si 64 Mb ROM, camera de 1,3 megapixeli care ofera posibilitati de inregistrare video si audio in vederea stocarii acestora pe telefon, calculator sau trimiterea lor prin servicii MMS. Polifonia acestuia pe 40 de canale impreuna cu speaker-ul incorporat il recomanda ca telefon multimedia complet. La aceasta experienta este ajutat si de procesorul Intel Bulverde care ruleaza la 416 Mhz cat si de ecranul tip TFT cu diagonala de 2,8 inch si 65.000 culori care datorita tehnologiei touchscreen permite preluarea comenzilor prin simpla apasare a acestuia. Terminalul poate fi folosit si ca MP3 player cu ajutorul aplicatiei Windows Media Player pentru PocketPC binecunoscuta datorita variantei pentru desktop. Posibilitatea folosirii de carduri MMC sau SD poate duce la o marire a spatiului de stocare al telefonului pana la 4GB. Posibilitati precum organizarea de conferinte telefonice cu mai multi parteneri, functii E-MAIL,GPRS, WAP, JAVA, HTML browse, T9, Instant Messaging, Caller-ID, recunoasterea scrisului de mana, porturi Mini USB, IRDA si Bluetooth fac din acest telefon un adevarat calculator aflat in permanenta in buzunarul celor care au nevoie de mobilitate maxima si de o experienta multimedia completa.



Pentru mai multe detalii puteti vizita site-ul www.q-tek.ro.

To Top