Stiri

UPS-ul care optimizează consumul de energie

Un UPS este bun la casa omului. Mai ales daca stai intr-o zona unde curentul electric iti joaca feste. Astazi va prezint un UPS care merita toata atentia. APC Back-UPS RS 550VA contribuie la optimizarea consumului energetic prin reducerea pierderilor, adică opreşte alimentarea echipamentelor periferice, atunci când computerul intră în modul de aşteptare sau de hibernare. În acelaşi timp, produsul securizează echipamentele alimentate prin UPS împotriva supratensiunilor sau a descărcărilor electrice accidentale distructive, care pot apărea în reţeaua electrică sau în cea de date.

APC Schneider Electric  Back-UPS RS 550VA

Back-UPS RS 550VA dispune de 3 prize de ieşire care asigură doar protecţie la supratensiuni accidentale, fiind recomandate pentru conectarea imprimantelor, a faxurilor sau a altor echipamente fără a reduce capacitatea bateriei. Totodată, liniile de date sau cele de conectare la Internet pot fi trecute prin UPS pentru a se asigura protecţie la eventuale supratensiuni.

APC Back-UPS RS 550VA

Back-UPS RS 550VA are şi facilitatea de bypass a stabilizatorului de tensiune. Este vorba de un design electric foarte eficient, care consumă puţină energie în timpul operaţiunilor obişnuite şi care evită în mod automat folosirea stabilizatorului până când va fi nevoie de acesta, economisind şi mai multă energie.

Software-ul APC PowerChute Personal Edition opreşte automat şi în siguranţă calculatorul în cazul unor întreruperi extinse, atunci când bateria este aproape descărcată. Pe lângă această aplicaţie, Back-UPS RS 550VA mai are şi alte facilităţi precum: alarmele sonore, indicatorii LED de stare, bateriile care pot fi înlocuite de către utilizatori, numărul mare de prize şi siguranţa automată pe ieşire ce asigură reconectarea rapidă după apariţia unei suprasarcini. Toate acestea recomandă Back-UPS RS 550VA drept soluţia ideală împotriva ameninţărilor constante din reţeaua electrică şi a pierderilor de date.

Back-UPS RS 550VA integrează un ecran LCD, care permite utilizatorilor să afle o multitudine de informaţii privind starea UPS-ului şi a reţelei electrice. În plus, butonul MUTE are două funcţii: cea de dezactivare a tuturor avertizărilor sonore (prin apăsarea şi menţinerea acestuia apăsat) şi cea de anulare a unei avertizări sonore corespunzătoare unui singur eveniment (prin apăsarea şi eliberarea imediată a butonului).


[poll id=”8″]

To Top