Stiri

UTOK 500Q HD trece la Android KitKat 4.4

UTOK 500Q
UTOK 500Q

Telefonul UTOK 500Q HD primește update-ul la Android KitKat 4.4. Prin instalarea noii versiuni a sistemului de operare, utilizatorii UTOK 500Q HD au parte de funcții noi precum și de un management îmbunătățit al aplicațiilor. UTOK 500Q HD este unul dintre cele mai performante smartphone-uri din gama companiei, fiind echipat cu un procesor Quad Core, camera de 13 megapixeli și ecran IPS de 5 inci.

“Prin actualizarea sistemului de operare prezent pe UTOK 500Q HD, aducem clienților noștri noi funcții de care pot profita, o viteză de rulare a aplicațiilor mult mai bună și o stabilitate care se observa cu ușurință în utilizarea de zi cu zi. În plus, am păstrat caracterul standard al interfeței Android KitKat 4.4, astfel încât utilizatorii se pot bucura de un design simplificat, pragmatic și mult mai atractiv.” a declarat Liliana Piticas, Digital Business Development Manager UTOK.

Grație actualizarii Android KitKat 4.4, UTOK 500Q HD beneficiază de modul immersive, funcția prin care utilizatorii pot profita de afișarea full screen a informațiilor de pe ecran, cloud printing, afișarea controalelor multimedia pe lock screen și de un design ce se aliniază noilor standarde Android.

Actualizarea modelului UTOK 500Q HD se poate face prin accesarea paginii http://utok.com/software, urmarind pașii solicitați de pagina și, ulterior, de către fișierele descărcate.

UTOK 500Q

UTOK 500Q

To Top