Stiri

UTOK lansează o nouă gamă de tablete cu Android

UTOK_1000Q
UTOK_1000Q

UTOK lansează o nouă gamă de tablete cu Android aducând funcții precum conexiune 3G prin microSIM, Bluetooth 4.0 și GPS. Noua gama de tablete UTOK include 6 modele: 700D Lite, 700D 3G, 700Q Lite, 700Q Ultra, 1000Q Lite si 1010Q. Tabletele sunt echipate cu noi tehnologii: procesoare quad core, ecrane IPS, stocare interna de pana la 16 GB, cu posibilitatea extinderii acesteia cu inca 32 GB, doua camere foto si sistem de operare Android Jelly Bean. In plus, gama noua este insotita de beneficiile UTOK: garantie extinsa de pana la 5 ani, o luna de filme si seriale gratuite si 100 de carti gratuite.

O premiera in portofoliul tabletelor UTOK este introducerea conexiunii Bluetooth 4.0, care asigura un transfer de date optim, cu un consum de energie redus, a conexiunii de tip 3G prin intermediul unei cartele microSIM si a senzorului GPS. Prin acestea, UTOK completeaza lista optiunilor de conectivitate pe care utilizatorii le pot folosi in orice conditii.

De asemenea, UTOK lanseaza si seria de accesorii dedicate tabletelor si smartphone-urilor din portofoliul sau: huse din piele naturala, artificiala sau din neopren si huse prevazute cu tastaturi pentru tablete.

Tabletele sunt disponibile cu preturi recomandate pornind de la 299 lei, in magazinele partenere.

UTOK_1000Q

UTOK_1000Q

To Top