Stiri

ViewSonic a lansat două monitoare ColorPro VP68a validate Pantone

ViewSonic VP2768a
ViewSonic VP2768a

ViewSonic a lansat două monitoare noi, validate Pantone, din gama ColorPro VP68A: VP2768a (27 de inchi) și VP2468a (24 de inchi). Ambele asigură implicit o fidelitate ridicată a culorilor redate, moduri de afișare pentru utilizatori cu discromatopsie și conectivitate USB-C cu rol multiplu.

Pantone este practic limbajul standard de culoare și joacă un rol deosebit de important în ghidarea designerilor, producătorilor și brandurilor, care trebuie să ia decizii corecte în fiecare zi. Gama VP68a a fost verificată și optimizată încă din fabrică cu ajutorul unor teste de culoare proprii, în timp ce VP2768a și VP2468a au fost evaluate de Pantone, primind validarea în urma trecerii tuturor testelor de redare a celor 2.161 culori de referință Pantone.

Pe lângă reproducerea deosebit de fidelă a culorilor, monitoarele VP68a le vin în ajutor și celor care suferă de discromatopsie, punând la dispoziția utilizatorilor două moduri unice de redare: simularea discromatopsiei și filtrarea discromatopsiei. Aceste opțiuni le vin în ajutor atât creatorilor de conținut, cât și utilizatorilor finali, permițându-le unora să vadă cum ar arăta capodopera lor din perspectiva unei persoane care nu percepe corect culorile, iar celorlalți să vadă mai bine detaliile de pe ecran.

Datorită conexiunii USB-C cu rol multiplu și opțiunilor de conectivitate multiplă, monitoarele VP68a pot asigura deopotrivă redare video și audio, precum și alimentare cu până la 90W, permițându-le în acest fel utilizatorilor să-și încarce laptopurile și telefoanele. Soluția USB-C cu rol multiplu, proiectată cu precădere pentru companii și studiouri de design, include conectivitate Ethernet, furnizând în acest fel o conexiune cu fir, mai stabilă decât alternativa wireless.

To Top