Stiri

ViewSonic oferă suport Multi Touch pentru macOS

ViewSonic TD1655
ViewSonic TD1655

Utilizatorii de sisteme Mac beneficiază acum de control tactil și prin gesturi pentru toată gama de monitoare ViewSonic TD, ceea ce îmbunătățește productivitatea.

ViewSonic Corp a lansat noul driver vTouch pentru monitoarele cu funcție de control tactil ViewSonic din seria TD. Acesta le permite utilizatorilor de sisteme macOS să folosească suportul tactil și controlul prin gesturi, beneficiind în acest fel de toate avantajele oferite de modelele ViewSonic TD, pentru un nivel superior de productivitate. Utilizatorii de monitoare ViewSonic TD pot descărca driverul ViewSonic TD de la adresa: https://www.viewsonic.com/touch/touchscreen-monitor#mac.

Monitoarele cu funcție tactilă ViewSonic TD adoptă un format compact și un design „curat”, ceea ce le permite să se integreze cu ușurință în orice scenariu de lucru. Sunt disponibile ecrane cu suprafețe tactile rezistive, optice și capacitive – fiecare garantând beneficii unice pentru diverse aplicații.

vTouch va continua să primească îmbunătățiri, pentru a oferi și mai multe funcții avansate. Datorită compatibilității cu macOS 10.6 sau versiuni mai noi, vTouch funcționează atât la nivelul sistemului de operare, cât și la nivel de aplicație, eliminând în acest fel posibilitatea apariției unor probleme.

To Top