Stiri

Vino la DreamHack București să testezi cele mai tari sisteme de gaming din România

Maguay MyWay P1301x
Maguay MyWay P1301x

Maguay prezintă în premieră, în cadrul DreamHack Bucharest 2014, cele mai noi sisteme de gaming bazate pe arhitectura Intel Haswell și NVIDIA Maxwell
Partener oficial DreamHack Bucharest pentru cel de-al doilea an consecutiv, cel mai important producător autohton de servere și PC-uri, Maguay, va expune în cadrul acestei ediții cele mai noi și mai puternice sisteme de gaming din România, bazate pe noile plăci video NVIDIA cu nucleu Maxwell.

În cadrul standului Maguay vizitatorii vor putea testa produsele Maguay, vor putea juca jocurile preferate pe set-up-ul gigant, 4K din showcase și vor putea câștiga nenumărate premii oferite de partenerii săi DOMO, ASUS și Kingston.

De asemenea, în cadrul standului Logitech competițiile de gaming cu premii se vor efectua pe sisteme Maguay GamePower, construite cu cele mai bune componente Intel și ASUS.

Toți vizitatorii standului care-și vor configura un sistem împreună cu unul dintre specialiștii Maguay pe configuratorul Maguay – DOMO vor beneficia de un discount special de 10%, disponibil doar în cadrul evenimentului.

Maguay MyWay P1301x

Maguay MyWay P1301x

To Top