Stiri

XPG lansează carcasa PC VALOR AIR

XPG VALOR AIR
XPG VALOR AIR

Puterea unei mărci este totul aproape totul în lumea IT, unde există o mulțime de furnizori gata să livreze produse la o calitate satisfăcătoare. XPG anunță lansarea carcasei de PC mid-tower VALOR AIR. După cum sugerează și numele, VALOR AIR este o carcasă de PC care pune accentul pe optimizarea fluxului de aer. Mai mult, aceasta prezintă un panou lateral din sticlă securizată pentru a scoate în evidență și componentele interioare.

Deși are dimensiuni compacte, VALOR AIR oferă un spațiu interior mare pentru configurații cu plăci video din noua generație. Carcasa mid-tower este potrivită pentru toate tipurile de gameri și entuziaști PC. Cu o dinamică optimizată a fluxului de aer, spațiu amplu și un design deosebit, aceasta oferă un echilibru perfect între formă și funcționalitate.

Carcasa XPG VALOR AIR mid-tower are un aspect elegant și curat, cu un design aerodinamic care atrage eficient aerul rece de la exterior pentru a fi aspirat prin intermediul a 3 ventilatoare de 120 mm preinstalate în partea frontală și a unui ventilator de 120 mm aflat în partea din spate care va evacua aerul încălzit. Deși are dimensiuni de economisire a spațiului, acest model este capabil să găzduiască plăci grafice cu o lungime de până la 335 mm. Poate suporta surse de alimentare cu lungimi de 160mm-180mm, inclusiv XPG CORE REACTOR cu certificare 80 PLUS GOLD și XPG CYBERCORE cu certificare 80 PLUS PLATINUM. XPG VALOR AIR este o carcasă mid-tower elegant proiectată, care oferă un flux de aer excelent, spațiu și performanță la un preț accesibil.

XPG VALOR AIR dispune de un panou frontal magnetic detașabil brevetat XPG și este echipată cu un panou lateral din sticlă securizată. În plus, panoul lateral este ușor de îndepărtat prin simpla slăbire a șuruburilor. O serie de porturi I/O aflate în partea superioară include două porturi USB 3.2 Gen 1 și o mufă combo pentru căști/microfon. Filtrele de praf sunt, de asemenea, proiectate cu un mecanism detașabil și un mecanism magnetic care face curățarea convenabilă și intuitivă.

XPG VALOR AIR este echipată cu două suporturi detașabile pentru HDD/SSD de 2,5″ în partea din spate a slotului pentru placa de bază, pe care utilizatorii le pot instala și îndepărta cu ușurință. O carcasă suplimentară detașabilă pentru unitățile combo de 2,5″/3,5″ este amplasată sub carcasă, ceea ce sporește flexibilitatea gestionării cablurilor PSU.

To Top