Stiri

XPG anunță mouse-ul de gaming ALPHA

XPG ALPHA
XPG ALPHA

XPG anunță mouse-ul de gaming ALPHA, disponibil în versiuni cu și fără fir. Mouse-ul dispune de un design ergonomic, senzor PAW-3335 eficient din punct de vedere energetic și comutatoare OMRON premium pentru confort și performanță.

Fiind echipat cu un senzor PAW-3335 de la Pixart, acesta oferă o gamă de setări DPI de la 100 la 16000 pentru a satisface cerințele tuturor tipurilor de jocuri. În plus, un buton triunghiular programabil din partea superioară a mouse-ului oferă o flexibilitate excelentă în conectarea la software-ul XPG PRIME. XPG ALPHA este, de asemenea, fabricat pentru a rezista în timp, cu comutatoare OMRON premium rezistente până la 60 de milioane de click-uri. Modurile sale de conectare includ o conexiune wireless 2.4G cu latență redusă prin intermediul unui dongle dedicat pentru jocuri sau o conexiune directă Bluetooth standard pentru versatilitate și productivitate, oferind până la 60 de ore de autonomie a bateriei, utilizând în continuare iluminarea LED implicită.

XPG ALPHA este un mouse de gaming customizabil prin software, în care butoanele, setările DPI și efectele de iluminare RGB pot fi personalizate și adaptate la nevoile fiecărui utilizator. Butoanele programabile, asignările de butoane și setările macro pot fi programate și salvate în profiluri de utilizator pentru o comutare fără probleme între PC-uri. XPG ALPHA va fi disponibil și în varianta cu fir.

To Top