Stiri

XPG lansează căștile de gaming PRECOG ANALOG

XPG PRECOG ANALOG
XPG PRECOG ANALOG

XPG anunță astăzi căștile de gaming XPG PRECOG ANALOG. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu aceste produse, XPG (XTREME PERFORMANCE GEAR) este un brand înființat de ADATA pentru a oferi produse de înaltă performanță jucătorilor, profesioniștilor Esports și pasionaților de tehnologie

Lansarea XPG PRECOG ANALOG vine în urma modelului XPG PRECOG care a fost dezvăluit anul trecut. XPG PRECOG ANALOG oferă multe dintre calitățile modelului predecesor, dar la un preț mai accesibil.

Echipate cu difuzoare hibride dinamice și suporturi ergonomice acoperite de un material prietenos cu pielea, căștile de gaming XPG PRECOG ANALOG sunt concepute pentru o calitate ridicată a sunetului și confort sporit în timpul sesiunilor lungi de joc. În plus, au și un microfon detașabil cu sensibilitate ridicată și sunt complet personalizabile odată cu achiziționarea de accesorii suplimentare.

Membranele subțiri și ușoare generează vibrație pe toată suprafața și oferă timpi de răspuns extrem de rapizi. În același timp, difuzoarele dinamice oferă bas profund și sunet de calitate la frecvențe joase. Toate acestea se reunesc pentru a oferi un produs audio care acoperă frecvențele înalte fără a sacrifica basul, pentru o calitate superioară a sunetului, care va captiva ascultătorul. XPG PRECOG ANALOG au un răspuns fenomenal de 5Hz-50.000Hz pentru a oferi o calitate a sunetului îmbunătățită și un nivel ridicat de imersiune în timpul jocurilor.

Cupele PRO PLAYER sunt învelite într-o țesătură prietenoasă cu pielea, pentru un confort sporit. Acestea au un design ușor înclinat pentru o potrivire naturală, fără compresie, chiar și atunci când sunt purtate cu ochelari. Oferă, de asemenea, o izolare fonică excelentă și elimină zgomotul ambiental. Noile căști au și un microfon cu sensibilitate înaltă care minimizează interferențele. Atât microfonul, cât și cablul pot fi detașate pentru transport și depozitare ușoară.

To Top