Stiri

XPG lansează modulele DDR4 RGB SPECTRIX D50 Xtreme

SPECTRIX D50 Xtreme
SPECTRIX D50 Xtreme

XPG, marca de gaming ce face parte din ADATA, lansează modulele de memorie DDR4 RGB SPECTRIX D50 Xtreme.

Cu viteze ce ating până la 5000Hz, XPG SPECTRIX D50 Xtreme nu oferă doar performanță, ci și un design special cu un radiator cu linii geometrice moderne, iluminare RGB și o suprafață reflectorizantă elegantă. Fabricate doar cu cipuri și plăci de cea mai înaltă calitate, memoriile SPECTRIX D50 Xtreme oferă stabilitate și fiabilitate de top, precum și viteze de până la 5000 MHz. În plus, suportă cele mai noi platforme Intel și AMD. SPECTRIX D50 Xtreme vin sub forma unui kit format din două module cu o capacitate de 8 GB per modul și în două variante de performanță, 4800MHz și 5000MHz.

Cu aplicația XPG RGB Sync sau cu un software RGB de la orice marcă de plăci de bază cunoscută, utilizatorii pot comuta între trei moduri RGB – Static, Breathing sau Comet. Pe lângă cele trei moduri, utilizatorii pot folosi și modul Music pentru a se sincroniza cu melodiile preferate.

Memoriile SPECTRIX D50 Xtreme au compatibilitate completă XMP 2.0 pentru overclocking extrem de ușor atunci când sunt instalate pe computere care acceptă XMP 2.0. Suportul XMP 2.0 înseamnă că utilizatorii au la dispoziție mai multe modalități de a accesa overclocking-ul memoriei, inclusiv direct din sistemul de operare, mai degrabă decât prin intermediul setărilor BIOS mai complexe.

To Top