Stiri

XPG lansează modulele de memorie DDR4 SPECTRIX D45 RGB și GAMMIX D45G

XPG GAMMIX D45G
XPG GAMMIX D45G

XPG anunță modulele de memorie DDR4 XPG GAMMIX D45G și SPECTRIX D45 RGB. Cu design robust și performanțe ridicate, noile module sunt concepute pentru overclockeri și gamerii care își doresc performanțe fiabile.

Modulele GAMMIX D45G și SPECTRIX D45 RGB au un design rezistent, din aluminiu. Noile dispozitive oferă acest lucru folosind doar chip-uri IC și PCB de cea mai înaltă calitate și oferă suport pentru Intel Extreme Memory Profile (XMP) 2.0.

Overclokingul este mai simplu cu noile module. În loc să ajusteze parametrii individuali în BIOS, utilizatorii pot face acest lucru prin sistemul de operare al computerului. Ambele module au fost testate și verificate riguros pentru a funcționa cu cele mai noi platforme AMD pentru compatibilitate și performanță fluidă. Ambele module au capacități de 8GB, 16GB sau 32 GB.

Utilizatorii pot seta iluminarea RGB pe SPECTRIX D45 exact așa cum își doresc. Aceștia pot alege dintre diferite efecte (static, breathing și comet) sau pot sincroniza luminile cu melodiile preferate prin modul Music. Toate acestea pot fi realizate prin intermediul aplicației XPG RGB Sync sau a software-ului de control RGB oferit de majoritatea producătorilor de plăci de bază, inclusiv cele de la ASUS, MSI, GIGABYTE și ASRock.

To Top