Stiri

80 de milioane de obiective EF produse

Obiective Canon EF

Canon atinge, astăzi, o nouă performanţă a companiei în procesul de producţie, anume depăşirea pragului de 80 de milioane de obiective EF produse. Producţia seriei de obiective Canon EF a început în martie 1987, la fabrica din Utsunomiya, odată cu lansarea primei camere SLR Canon EOS. În ultimii 25 de ani, prin această gamă, compania a inovat constant, prin introducerea de noi tehnologii, inclusiv primul obiectiv USM (Ultrasonic Motor) din lume, a tehnologiei de stabilizare a imaginii (IS), dar şi a elementului DO (optic difractiv) şi a tehnologiei anti-reflecţie SWC (Subwavelength Structure Coating).

Proiectate pentru a oferi, atât fotografilor, cât şi oamenilor din industria filmului, o flexibilitate creativă deosebită, seriile de obiective EF numără peste 76 de modele. Pe lângă obiectivele EF şi EF-S pentru aparate DSLR, gama include acum şi o serie de obiective EF Cinema Lenses de rezoluţie 4K, pentru performanţe video profesionale de top. Totodată, în iulie 2012, Canon a lansat şi noua linie de obiective EF-M, dezvoltate special pentru noul sistem de cameră compactă EOS M, ce combină calitatea imaginii profesionale cu un design compact şi uşor.

Obiectivele EF – praguri atinse:

Începută în 1987, producţia s-a extins, până în prezent, în patru fabrici.
· 1995: Producţia de obiective EF a depăşit pragul de 10 milioane de bucăţi
· 2001: A fost atins pragul de 20 de milioane de obiective
· 2006: 30 de milioane de obiective produse
· 2008: Pragul de 40 de milioane, depăşit în aprilie
· 2009: 50 de milioane de obiective
· 2011: 60 de milioane de bucăţi, anunţate în ianuarie
· 2011: Producţia de obiective EF creşte cu 10 milioane în doar nouă luni, atingînd cifra de 70 de milioane în octombrie

Obiective Canon EF

To Top