Stiri

ASRock prezintă placile de bază cu chipset Intel seria 7

ASRock prezintă în cadrul Annual Global Tour 2012 noi plăci de bază cu chipset Intel din seria 7. Noile modele oferă suport pentru procesoarele Intel Core i7, i5 şi i3 de a doua şi a treia generaţie.
ASRock Z77 Extreme9 include pe placă module pentru comunicații Wi-Fi și Bluetooth astfel încât conexiunea cu dispozitivele portabile să fie cât mai simplă. Configurațiile 4-Way SLI sau CrossFireX aduc performanțe grafice remarcabile pentru cei care aleg să monteze un număr mai mare de plăci video.

Fatal1ty Z77 Professional este un alt model din aceeași serie conceput pentru pasionații de jocuri. Dedicată afacerilor, placa ASRock Q77M vPro oferă o mulţime de soluţii software, printre care tehnologia Intel vPro, Intel Rapid Start Intel Smart Connect Technology, Small Business Advantage, Intel Smart Connect şi Intel Rapid Start Technology. Tehnologia Intel vPro conţine un set de capabilităţi IT, ce includ administrare, securitate şi management de energie, toate încorporate în hardware, fiind disponibile practic oricând, chiar dacă sistemul de operare nu este funcţional, sursa PC-ului este oprită sau dacă hard discul a eşuat.

Plăcile de bază ASRock includ o mulțime de tehnologii pentru overclocking care vor bucura pasionații de jocuri.

To Top