Stiri

ASUS a anunțat noile sisteme compacte Mini PC PN52 și PN64

ASUS Mini PC PN64 PN52
ASUS Mini PC PN64 PN52

ASUS a anunțat modelele Mini PC PN64 și PN52, 2 sisteme compacte care oferă un mix excelent de performanță și estetică, totul în interiorul unei carcase cu un design unic, cu nervuri și margini zimțate, care le conferă un aspect ușor de integrat în orice birou sau spațiu comercial. Mini PC PN64 și PN52 excelează în segmentul PC-urilor cu volumul de 1 litru, având un aspect compact și un design al răcirii care asigură stabilitate pentru cele mai recente procesoare Intel și AMD.

Cu dimensiuni de doar 120 x 130 x 55,5 mm, cele două modele Mini PC sunt capabile să redea conținut video pe un număr de până la 4 ecrane în același timp și dispun de
opțiuni de conectivitate I/O cuprinzătoare. În plus, ambele modele încorporează facilitatea Two-Way AI Noise Cancelation care asigură comunicații vocale online cu o claritate de cristal între utilizator și interlocutorii săi.

Mini PC cu Intel Core

Mini PC PN64 este echipat cu un procesor Intel Core de generația a 12-a care lucrează în tandem cu memorie RAM DDR5-4800. Sistemul suportă extensia imaginii pe maxim patru ecrane și include cinci porturi USB și unul configurabil, pentru a permite conectarea dispozitivelor de stocare sau a altor dispozitive pentru andocare. Oferind un grad sporit de flexibilitate, sistemul a fost proiectat pentru a permite acces facil la modulele de stocare și de memorie, pentru upgrade-uri rapide și comode.

Mini PC cu AMD Ryzen

Mini PC PN52 are la bază un procesor din cea mai recentă serie AMD Ryzen H, cu grafică integrată AMD Radeon. Sistemul include două SSD-uri M.2 2280 și un HDD SATA de 2,5 inchi. PN52 dispune de două porturi HDMI și de șapte porturi USB, inclusiv un port USB 3.2 Gen 2 Type-C care suportă DisplayPort 1.4 și alimentare la 120 de wați.

Cele două produse vor fi disponibile pe piața românească la sfârșitul trimestrului al doilea al anului în curs. Dacă ești interesat de un Mini PC disponibil pe piață citește acest articol despre PN41 sau despre PN62.

To Top