Stiri

Au fost puse în vânzare biletele pentru DreamHack Cluj-Napoca 2015!

După cinci ediții de succes în București, DreamHack ajunge pentru prima dată în afara Capitalei, iar ediția de la Cluj-Napoca se preconizează a fi cea mai importantă de până acum. Vineri, 3 iulie 2015, s-au pus în vânzare biletele și abonamentele pentru DreamHack Cluj-Napoca 2015, cel mai mare festival digital din România, care se va desfășura între 30 octombrie -1 noiembrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Bilete și abonamentele au prețuri promoționale în perioada 3 iulie – 31 iulie și pot fi achiziționate de pe shop.computergames.ro.
În această perioadă, biletele sunt la jumătate de preț față de cele cumpărate în perioada evenimentului.

Așadar, până în 31 iulie, un abonament de 3 zile costă 40 lei sau 8 euro prin sms, un bilet pentru zona BYOC este 100 lei, iar pentru zona de 1v1 costă 80 lei.

Fanii sportului electronic care vor veni la Cluj-Napoca vor avea ocazia să se întâlnească cu cele mai mari echipe din lume la Counter-Strike: Global Offensive, în turneul DreamHack Open, cu vedete internaționale la Hearthstone și cu youtuberii favoriți în Stream Area. Din ediția DreamHack Cluj-Napoca 2015 nu vor lipsi tradiţionalele turnee naționale de League of Legends, Hearthstone și Minecraft, dotate cu premii substanțiale în bani și produse.

ASUS_Dreamhack2015

To Top