Stiri

AVerMedia Game Broadcaster HD în România

AVerMedia Game Broadcaster HD
AVerMedia Game Broadcaster HD

AVerMedia Technologies anunță disponibilitatea pe piața din România a unei noi soluții de captură pentru pasionații de jocuri. Game Broadcaster HD este un model care vizează atât gamerii pe console, cât și pe cei pe PC.

Dintre multitudinea de soluții de captură oferite de AVerMedia pentru pasionații de jocuri, Game Broadcaster HD se remarcă prin suportul pentru captura video Full HD, adică o rezoluție maximă a imaginii de 1080p. De asemenea, compatibilitatea cu Adobe Flash Media Live Encoder transformă modelul în soluția ideală pentru streaming live de gameplay. Acestor aspecte li se adaugă o conectică bogată, perfectă pentru orice pasionat de jocuri. Intrările HDMI, Component și D-Sub asigură compatibilitatea cu orice platformă de jocuri, dar și cu alte dispozitive A/V, ceea ce transformă Game Broadcaster HD în cea mai versatilă soluție de captură video HD de pe piață.

AVerMedia Game Broadcaster HD este disponibilă în România prin distribuitorul local, RHS Company și poate fi achiziționată de utilizatori din magazinele partenere la un preț de circa 650 Lei.
Pentru mai multe detalii despre AVerMedia Game Broadcaster HD, accesați pagina oficială a produsului: http://www.avermedia.com/ro/Product/ProductDetail.aspx?Id=537.

AVerMedia Game Broadcaster HD

AVerMedia Game Broadcaster HD

To Top