Jocuri

GRAN TURISMO a fost lansat în România concomitent cu restul lumii

Gran Turismo 6

Sony Computer Entertainment Europe lansează în România, în acelaşi moment cu lansarea mondială, cel mai recent titlu al francizei Gran Turismo, GT6, disponibil în mod exclusiv pe platforma PlayStation.

Pentru a sărbători cei 15 ani de existenţă a seriei Gran Turismo, dezvoltatorii de la Polyphony Digital Inc. şi-au propus să creeze cel mai realist şi mai cuprinzător simulator de curse apărut pentru console. Astfel, GT6 încorporează un motor fizic care redă în mod veridic experienţa de şofat, o colecție uimitoare de peste 1.200 de autoturisme și 37 de piste de curse, inclusiv șapte noi amplasamente celebre precum Circuitul Silverstone, Mount Panorama din Australia și Ascari Race Resort din Spania.

Un „garaj” impresionant de autoturisme: GT6 include în total peste 1.200 de mașini, dintre care 120 nu au mai fost prezente în iteraţiile anterioare ale seriei. Mai mult, fanii se pot aștepta la extinderea selecţiei de automobile dispnobile, cu modele de stradă, mașini istorice dar și bolizi de curse, precum cei utilizaţi în cadrul FIA GT3, a seriei Le Mans sau în Nascar. Pentru o experiență inedită, fanii pot debloca un eveniment special, care le va permite să conducă vehiculul selenar Lunar Rover.

Gran Turismo continuă să recreeze cele mai spectaculoase piste din lume indiferent, adăugând noi circuite reale precum Silverstone, Ascari Race Resort, Goodwood Hillclimb, Willow Springs International Raceway, Brands Hatch, circuitul australian Bathurst Mount Panorama, dar şi creaţii originale precum Gran Turismo Arena, Matterhorn și o variantă revizuită a Apricot Hill Raceway.
Gran Turismo 6 va apărea pe rafturile magazinelor începând cu 6 decembrie.

Gran Turismo 6

Gran Turismo 6

To Top