Stiri

Axis a montat două camere de supraveghere la Bâlea Lac

Axis Q1635
Axis Q1635

Axis Communications a implementat în România proiectul de transmisie video streaming online prin camere Axis 4K și FHD la cabana Bâlea Lac, în inima masivului Făgăraș.

Pentru a oferi acces online la imaginile feerice de la Cabana Bâlea către publicul larg, a fost implementată o soluţie compusă din două camere IP Axis şi software dezvoltat de NetRex. Imaginile pot fi accesate de oriunde şi oricând, de către orice utilizator ce deţine un echipament conectat la internet.

Pentru acest proiect au fost alese două modele: AXIS P1428-E și AXIS P1365-E, alegerea fiind influențată și de condițiile meteo de la această altitudine.

Ambele camere pot fi folosite pentru monitorizarea unor arii extinse, modelul AXIS P1428-E dispunând de un senzor 4K, iar modelul AXIS P1365-E de un sensor 1080p. Calitatea imaginii este asigurată atât de senzorii de ultimă generaţie, cât şi de lentilele speciale şi de algoritmii software integraţi.

Imaginile live sunt disponibile online la rezoluție 1080p. Din păcate, ceața și zăpada nu nepermit să observăm prea multe lucruri însă pe timpul verii imaginile vor căpăta mai multă culoare,

Axis Q1635

Axis Q1635

To Top