Stiri

Supraveghere 360° cu o singură cameră

AXIS P3727-PLE
AXIS P3727-PLE

Axis Communications anunță lansarea AXIS P3727-PLE, o cameră multidirecțională cu patru senzori, fiecare cu o rezoluție de 2 MP. Modelul este ideal pentru spațiile interioare și exterioare de dimensiuni mari, putând monitoriza non-stop patru zone diferite, chiar și în condiții de luminozitate redusă.

Datorită designului special, camera oferă precizie și flexibilitate în instalare, putând fi încastrată sau montată pe tavan, pentru o acoperire completă la 360 grade. Fiecare senzor poate fi controlat în mod individual pentru a capta simultan scene în patru direcții diferite. De asemenea, dacă se dorește monitorizarea unui cadru larg, camera poate grupa imaginile oferite de doi senzori. Carcasa compactă este certificată IP66/IP67, fiind protejată împotriva intemperiilor.

Poate fi folosită pentru o monitorizare continuă, zi/noapte, și dispune de tehnologia Axis Forensic WDR, asigurând culori clare și detalii excelente în condiții de luminozitate scăzută sau inadecvată.

În plus, datorită sistemului de iluminare cu infraroșu (IR) la 360°, care dispune de lămpi LED controlabile individual și filtru de blocare automată a luminii IR, camera oferă o calitate înaltă a imaginii atât în timpul zilei, cât și pe timp de noapte.

Caracteristicile principale includ:

  • Patru senzori de 2 MP cu 30 fps fiecare;
  • Sistem de iluminare cu infraroșu (IR) la 360°, cu lămpi LED controlate individual;
  • Funcție AXIS Edge Vault și modul TPM;
  • Zoom și focalizare de la distanță;

Camera include aplicația AXIS Edge Vault care protejează ID-ul dispozitivului Axis și simplifică autorizarea produselor Axis în rețea. În plus, aplicația AXIS Object Analytics detectează și clasifică cu acuratețe persoanele și vehiculele, declanșând mai puține alarme false.

To Top