Stiri

Axis Communications anunță noi camere panoramice

AXIS M4308-PLE
AXIS M4308-PLE

Camerele de supraveghere de la Hikvision sau Dahua sunt binecunoscute pe piața românească datorită prețului accesibil și a soluțiilor simple de configurare. Pe lângă acestea există o mulțime de alți producători mai puțin cunoscuți publicului larg. Axis Communications oferă camere de supraveghere mai sofisticate, cu prețuri sensibil mai mari decât cele ale mărcilor menționate mai sus.

Camera de tip dom AXIS M4308-PLE are un design plat, discret și un senzor de 12 megapixeli ce oferă o calitate excelentă a imaginilor și o vedere de ansamblu completă de 180° sau 360°. Unitatea de procesare cu deep learning (DLPU) a camerei AXIS M4308-PLE oferă posibilități de utilizare a analizei bazate pe deep learning la marginea rețelei. Camera are instalată aplicația AXIS Object Analytics pentru a permite detectarea și clasificarea eficientă a persoanelor și vehiculelor, cu mai puține alarme false. Echipamentul include tehnologiile Axis Lightfinder și Axis Forensic WDR care ajută la captarea detaliilor și culorilor reale în condiții de luminozitate redusă sau semi-întuneric. În plus, tehnologia Axis OptimizedIR permite supravegherea în condiții de întuneric deplin.

Caracteristicile principale ale modelului M4308-PLE:

  • Senzor de 12 MP cu vedere de 360°;
  • Obiectiv stereografic cu rotire digitală a imaginii;
  • Tehnologie Lightfinder, Forensic WDR și OptimizedIR;
  • Suport pentru sisteme de analiză cu deep learning;
  • 4 microfoane cu amplificator de voce.

Camera multi-senzorială AXIS P3818-PVE

Un alt model anunțat de către compania Axis Communications este AXIS P3818-PVE, o cameră multi-senzorială de 13 MP care oferă o acoperire panoramică de 180° și imagini cu rezoluție superioară, cu detalii de până la 30 de cadre pe secundă. Datorită îmbinării celor trei imagini, camera oferă o imagine coerentă într-un singur flux video, pentru o vedere de ansamblu.

Această cameră multi-senzorială permite împerecherea inteligentă cu tehnologiile edge-to-edge. De exemplu, poate fi adăugată o soluție de suport audio, pentru a permite interceptarea tranzacțiilor sau a incidentelor. În plus, camera încorporează caracteristici de securitate cibernetică, precum Axis Edge Vault, pentru a proteja identificatorul dispozitivului Axis și a simplifica autorizarea în rețea a dispozitivelor Axis.

Caracteristicile principale ale modelului AXIS P3818-PVE includ:

  • Cameră multi-senzorială de 13 MP, cu o singură adresă IP;
  • Acoperire orizontală de 180° și verticală de 90°;
  • Îmbinare perfectă a imaginilor;
  • Suport pentru intrare audio;
  • Caracteristici de securitate cibernetică integrate;

Cele două modele pot fi comandate prin intermediul canalului de distribuitori și partenerii Axis Communications din România.

To Top