Stiri

TP-Link oferă camere de supraveghere accesibile

Tapo Dims
Tapo Dims

Aplicațiile și serviciile software care susțin ecosistemul de produse sunt la fel de importante precum produsele în sine. Camerele de supraveghere video pentru acasă nu ar însemna nimic fără serviciile cloud care permit conectarea și vizualizarea imaginilor de la distanță, direct pe telefonul mobil.

TP-Link este cunoscut în țara noastră pentru routerele sale WiFi și mai puțin pentru echipamentele inteligente pentru acasă. Compania își extinde portofoliul de produse și lansează în mod oficial camere de supraveghere video, cu rezoluție 2K și un preț accesibil.

Clienții pot alege dintre Tapo C110 static (cu prețul de 30 USD) sau modelul cu rotire și înclinare Tapo C210 (preț de 35 USD). Există, de asemenea, camerele Tapo C310 (50 USD) și Tapo C320WS (60 USD) ce pot fi montate la exterior. Toate camerele pot înregistra pe un microSD de până la 256 GB sau pot folosi un abonament Tapo Care. Există, de asemenea, o nouă bandă de iluminare RGB, Tapo Smart L900-10, pentru pasionații de gaming (vezi mai multe benzi LED RGB de la TP-Link).

To Top