Stiri

Bani cadou la fiecare cumparatura!

Pe vremuri de criză Magazinultau.ro se ţine de promoţii… 🙂

In perioada 27 ianuarie – 28 februarie 2009, orice cumparatura in valoare mai mare de 500 de lei vine cu un cadou garantat: un voucher valabil in magazinultau.ro pentru cumparaturi viitoare. Respectiv, pentru cumpărături de minim 500 lei, valoarea voucherului cadou este de 10 lei, pentru cumparaturi de peste 1.000 lei, primesti un voucher de 20 lei, iar daca vei achizitiona produse de peste 2.000 de lei, primesti un voucher de 50 lei.

magazinul tau

Voucherele pot fi cheltuite oricand in Magazinultau.ro, pe orice tip de produs. La urmatoarea cumparatura, primesti din nou voucherul corespunzator valorii produselor achizitionate.

„Vrem sa dam ceva inapoi clientilor nostri, sa ii tinem aproape. Sigur ca ne fidelizam publicul prin protofoliul mare de produse, prin preturile bune pe care le practicam si prin echipa de specialisti care ofera consultanta non stop, la telefon si pe forum. Dar in momentele acestea de recesiune, oamenii au nevoie de mai mult. Voucherele sunt un sistem practic, rapid si foarte simplu de bonus. Practic, pentru fiecare cumparatura consistenta, primesti inapoi o suma de bani”, explica Dan Calugareanu, CEO Magazinultau.ro.

Nota: Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice cu domiciliul pe teritoriul Romaniei. Voucherele pot fi cheltuite oricand in 2009, iar la o comanda se pot utiliza mai multe vouchere.

To Top