Stiri

Beamz Player, „jucaria” compozitorilor amatori

La E3 Expo a fost prezentat Beamz Player, un sistem interactiv de improvizatie muzicala, care permite utilizatorului sa compuna melodii spontan, fara partitura. Sistemul functioneaza pe baza a patru raze laser, care, in contact cu mainile utilizatorului, declanseaza sunetele a 12 instrumente muzicale, clipuri si alte efecte. Fiecare raza laser controleaza un anumit ritm, sunet sau instrument pre-stabilit, astfel incat utilizatorul isi poate compune propria piesa unica de fiecare data. In plus, melodiile astfel create pot fi apoi salvate in computer, la care Beamz Player se conecteaza printr-un port USB.

Beamz Player

Sistemul include deja 50 de hituri din toate genurile muzicale si 5 videoclipuri foarte populare, pe care utilizatorii le pot reinterpreta in propriul stil, precum si jocul interactiv ShadowBeamz, cu trei niveluri. Cum era de asteptat, exista deja si o comunitate online de jucatori de Beamz, care isi impartasesc si comenteaza reciproc creatiile.

Beamz Player va fi disponibil spre vanzare incepand cu 1 august a.c., la pretul de 200$. Produsul este destinat tuturor melomanilor amatori, indiferent de varsta si nu necesita cunostinte muzicale. Totodata, producatorul Beamz Interactive pregateste jucatorilor o colectie vasta de videoclipuri pentru improvizatie, care vor putea fi cumparate la 4$ fiecare. Si uite asa putem deveni toti compozitori, transformand propriul living in studio de inregistrari 🙂

To Top